CE ESTE
LASERTAG?

 

Este un sport de echipă (ce se poate juca și individual - în anumite scenarii de joc) în care jucătorii se „luptă” să obțină puncte folosind „arme” ce emit o rază infraroșu.Își are originile în anul 1970 când USA Army a solicitat un echipament care să revoluționeze metodele de antrenament ale soldaților. Primul sistem de joc LaserTag, și proiectarea primei arene de joc (deschisă în 1984) au la bază scena de luptă Millenium Falcon din filmul Stars Wars.

Tehnologia LaserTag


Jocul de LaserTag are la bază o tehnologie ce oferă multe avantaje comparativ cu alte jocuri care simulează o lupta (cele mai celebre fiind Paintball și Airsoft dar este comparativ și cu tehnologia Nerf).


Tehnologia LaserTag face posibilă recrearea atmosferei din jocurile (de tip shooter) pe care foarte mulți copii le-au jucat pe un calculator sau pe orice platformă de gaming.

Nu există riscul leziunilor (datorate echipamentului folosit) în timpul jocului, nu este scump pentru jucători (nefiind necesară o investiție în echipament special), este foarte realist, este foarte adaptabil (permițând desfășurarea jocurilor în practic orice mediu precum și crearea de scenarii de joc noi - adaptabile fiecărui joc în parte), nu se poate trișa (toate detaliile jocului sunt înregistrate electronic), permite crearea de rapoarte la sfârșitul jocului pentru a vedea punctajul fiecărui jucător.

Vrei să te ajutăm să organizezi o petrecere unică?
Contactează-ne.

Rezervă