ALEGE OPȚIUNEA
CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

 

Avem pentru tine prețuri diposnibile, indiferent de posibilități. Ne dorim ca tu să te poți distra! Alege unul dintre pachetele de mai jos și ia parte la cea mai nouă metodă de a-ți consuma energia, dar și de a te încărca cu foarte mult spirit viu! Hai la WAR TAG!

Sunt două tipuri de jocuri, în funcție de timpul petrecut în sală:
- Jocuri standard - Aveți la dispoziție sala și echipamentele pentru buna desfășurare a jocului de Laser Tag pentru o oră și jumătate. E necesar să veniți cu 15 minute înainte de începerea orei de programare și să părăsiți incinta în 15 minute în cazul în care există altă programare după dumneavoastră.
- Petreceri - Aveți la dispoziție sala și echipamentele pentru buna desfășurare a jocului de Laser Tag pentru două ore și jumătate. E necesar să veniți cu 15 minute înainte de începerea orei de programare și să părăsiți incinta în 15 minute în cazul în care există altă programare după dumneavoastră.
- Just Laser Tag - Aveți la dispoziție sala și echipamentele pentru buna desfășurare a jocului de Laser Tag pentru o oră. E necesar să veniți cu 15 minute înainte de începerea orei de programare și să părăsiți incinta în 15 minute în cazul în care există altă programare după dumneavoastră.
- Birthday Party - În plus față de Petrecerile Laser Tag toți participanții la joc vor primi suc și apă (Cola, Fanta, Apa Minerală, Apa Plată).
- Party Hard - În plus față de Petrecerile Birthday Party fiecare participant primește o jumătate de pizza din partea casei.
- Corporate Team Building - Sunt incluse bauturile (alcoolice și non alcoolice) fără o limită de consum pe perioada în care sunteți în sală precum și câte o pizza pentru fiecare participant din partea companiei dumneavoastră.

În cadrul incintei se consumă doar băuturile oferite în meniu. Dacă aveți solicitări speciale (băuturi care nu se regăsesc în meniu) vă rugăm să ne contactați în prealabil.

Acceptăm produse precum tort, dulciuri etc.,  dar pentru accesul cu ele trebuie să ne comunicați în prealabil acest aspect.

Daca doriți amenajarea sălii cu anumite elemente decorative (baloane, confetti etc.) vă rugam sa ne comunicați din timp pentru a putea să vă ajutăm la amenajarea spațiului.

Contactează-ne
și ia parte
la acțiune

Rezervă